نویسنده کتاب «پنجرههای تشنه» ادامه داد: بر اساس آنچه از حضرت آقا شنیدهایم، این احترامی که به استاد سبزواری میگذاشتند، نه تنها برای شخصیت و نه تنها برای شاعری او بود؛ بلکه برای «زی شاعری» آقای سبزواری بود.
قزلی خاطرنشان کرد: استاد سبزواری، شعر را در خدمت زندگی، مردم و انقلاب به کار گرفته بود و در زمانهای این کار را انجام میداد که خیلیها انجام نمیدادند. امروز، یاد کردن از سرودهایی که آقای سبزواری در سالهای پیش از انقلاب سرودهاند، شیرین، خوشایند و جذاب است، اما آن زمان، سرودن اینها کار بسیار دشوار و پرخطری بوده است.
مدیرعامل بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان در پایان اظهار داشت: زی شاعری استاد سبزواری، سبکی بوده که رهبر انقلاب بیش از هرچیز به آن احترام میگذارند و این سبک زندگی به غیر از قوت شاعری و شخصیت محکم، سالم و انقلابی ایشان است.
قزلی در انتهای سخنان خود همچنین از همسر و فرزندان استاد سبزواری به ویژه محسن ممتحنی قدردانی کرد و گفت: برای من جالب بود که استاد وصیت کردهاند تا قبری برای همسرشان در کنارشان ذخیره بماند. این نشاندهنده دلبستگی استاد به همسرشان و همچنین زحماتی است که ایشان برای استاد سبزواری کشیدهاند.
در این مراسم، شاعران و فرهیختگان دیگری نیز خاطرات خود را از استاد حمید سبزواری بیان کردند.
مراسم شعرخوانی شاعران کشور به مناسبت چهلمین روز درگذشت مرحوم سبزواری تا دقایقی دیگر در تالار کاشفی سبزواری این شهر آغاز میشود.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 23,ژانویه,2025